Hírek

Áprilisban vitorlát bont a Film Mánia

2013.04.05. - Tengeri kalandra hívjuk a Film Mánia nézőit egész áprilisban. Minden hétvégén, szombaton és vasárnap este 19:30-tól egy-egy két részes filmmel várja a Film Mánia az érdeklődőket, akik kalandos tengeri utazáson vehetnek részt a csatornával.

Az első hétvégén, április 6-án és 7-én A rejtelmes sziget című, 2005-ben készült Verne-adaptációt vetítjük Patrick Stewart és Kyle MacLachlan főszereplésével.

Az április 13-14-i hétvégére a Partra vetve című kétrészes filmmel készül a csatorna, mely a Robinson család hányattatásairól szól egy lakatlannak tűnő szigeten.

A Feketeszakáll és a Karib-tenger kalózai hamisítatlan kosztümös kalandfilm, középpontjában a számos feldolgozásban visszatérő híres kalózkapitánnyal, Feketeszakállal, április 20-21-i héten érkezik a Film Mániára.

A tengeri kalandos sorozat záró darabja egy kanadai-amerikai film a Földtenger kalandorai című fantasy, amelyben Danny Glover és Isabella Rossellini játsszák a főszerepeket. Ezt április 27-én és 28-án vetíti a csatorna.